Ready Robotic Equipment

Heeft u een lasmal nodig? RobWelding is totaalleverancier waar het lasrobots betreft. Dat betekent dat u voor alles wat met gerobotiseerd lassen te maken heeft, bij RobWelding terecht kunt.

Lasmallen zijn voor robotgebruikers een lastig vraagstuk. Het lassen met de lasrobot kan alleen succesvol uitgevoerd worden wanneer het product goed gepositioneerd wordt. Een perfect ontworpen mal is hierbij onmisbaar. Het is bij een robotproject ook vaak het begrotingssluitstuk, vaak willen bedrijven het zelf doen om de kosten te drukken. Maar waar moet u dan op letten?

3D-ontwerp lasmallen

Daarom biedt RobWelding de mogelijkheid om de mallenbouw in verschillende stappen onder te brengen. Wij kunnen eerst een inventarisatie en een 3D-ontwerp van de mal maken. De klant mag daarna beslissen wat hij doet: of RobWelding de mal laten maken, of de mal zelf maken. Voordelen RobWelding-mallen:

 wij maken mallen op maat, in werkelijk alle soorten en maten;
 de mallen zijn gericht op de klantvraag;
 en ze passen bij de desbetreffende grote van de serie en/of productie.


Lasmachines

RobWelding verkoopt een combinatie van het beste robotmerk (ABB) met de beste en modernste West-Europese lasmachines. Deze combinatie van het-beste-met-het-beste levert de beste lasrobot op. Hieronder ziet u een selectie van de lasmachines die wij gebruiken.

ESAB lasmachineEWM lasmachineFronius lasmachine

Lorch lasmachineMigatronic lasmachineKemppi lasmachine

Modernste lasequipement

RobWelding heeft de knowhow en samenwerkingsverbanden om de modernste lasequipement aan te sluiten. Wij werken samen met de volgende merken:

Lasrobot in 4 stappen!

Inventarisatie

Configuratie

Installatie

Optimalisatie

 • Inventarisatie

  Samen kijken we binnen uw huidige productieproces naar groeimogelijkheden, hierna kunnen wij u een offerte of maat aanbieden.

 • Configuratie

  Naar aanleiding van de offerte nemen we de mogelijkheden in detail met u door, de robot, programma's, mallen, work-flow et cetera.

 • Installatie

  RobWelding ontwikkelt, produceert en installeert de volledige installatie. Dit gaat altijd in overleg met de opdrachtgever. We kunnen de robot testen bij ons op locatie, zodat de robot bij u meteen kan gaan draaien.

 • Optimalisatie

  We blijven continue in contact over de mogelijkheden voor verdere optimalisatie. Ook verzorgd RobWelding training, service en onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Neem contact op